Waldo Works

Neo Bankside Penthouse

High above the Thames next to Tate Modern, Waldo Works were asked to design a penthouse for Native Land in this landmark building. Taking inspirational cues from the wide sky views, we looked at celestial movements and sacred geometries to generate pattern and form. The duplex is designed with a real family in mind, with areas to work play and reflect. A double height library was fitted - tottering up the wall and turning to a desk area on the upper walkway. Playful children's rooms and a serene master bedroom sit at the top of the tower, while the kitchen is designed to extend into the watery blues and greys of London and its river.

Photographs by Ruy Teixeira



BACK TO PROJECT LIST

Waldo Works Studio Ltd | 21 - 22 Great Sutton Street | London | EC1V 0DY
+44 (0)20 7251 9170 | mail@waldoworks.co.uk